DELOVANJE KRISTALOV

Kristali in mineralni kamni 

Kristali in mineralni kamni so poljub med Zemljo in nebesi, so naši pomočniki in prijatelji, ki nas s svojimi energijami zdravijo in v nas prebujajo višjo zavest. Zaradi njihove ogromne moči jih lahko uporabljajo le tisti, ki vibrirajo skladno z univerzalnimi zakoni in ki na prvo mesto postavljajo ljubezen in sočutj...

Kristali in mineralni kamni 

Kristali in mineralni kamni so poljub med Zemljo in nebesi, so naši pomočniki in prijatelji, ki nas s svojimi energijami zdravijo in v nas prebujajo višjo zavest. Zaradi njihove ogromne moči jih lahko uporabljajo le tisti, ki vibrirajo skladno z univerzalnimi zakoni in ki na prvo mesto postavljajo ljubezen in sočutje. Naše prvo srečanje z njimi je lahko tako prijetna izkušnja, da jih bomo želeli imeli ob sebi ves čas, saj bomo začutili pozitiven vpliv njihove energije.

Izberimo svoj kristal v miru in z namenom

Preden se odločimo za to, izrazimo poseben namen, zakaj ga sploh potrebujemo. Med izbiranjem kamna si vzemimo čas in ne delujmo v stresu.

Kadar jih izbiramo zase, je pravi tisti kristal, ki nas na nek način pritegne - ali je to BARVA, OBLIKA, KRISTALNA
ZGRADBA ALI PA NJEGOVA LEPOTA. 

2. Kadar izberemo kristal za SREČO izberemo kamen, ki pripada NEBESNEMU ZNAMENJU osebe, ki ga bo nosila. 

3. Pogosto izberemo kristale zaradi njihovih ZDRAVILNIH UČINKOV. Takrat se ne oziramo na nebesna znamenja, ampak izberemo kristal, ki nam bo najbolje pomagal odpraviti težave. Izbira ne bo težka, saj imamo za vas napisane opise vseh kamnov, kateri so na voljo. 

več si lahko preberete tukaj: https://rockvibe.pswebshop.com/si/40-opisi-kamnov

Kamne je treba očistiti predhodnih energij 

Ko katerikoli kamen prvič primemo v roke, je najpomembneje, da ga očistimo vseh predhodnih energij, s katerimi je bil v stiku. velikokrat v določenih navodil piše, da naj bi za čišnenje uporabili vodo, sol.. ker gre tukaj za nakit bomo to opcijo izključili.

ena izmed opci je Čiščenje z dimljenjem: Držite jih v roki, vse skupaj ali vsakega posebej, in jih ponesite skozi dim gorečih zelišč, kot sta žajbelj ali limonska trava, ali skozi dim kadila.

Pravtako imamo pri sebi čudovito orodje – vizualizacijo. Tako lahko vsak kristal postavimo v svetlobni steber (lahko ga pustimo nekaj časa na soncu/luni -proporočena je polna luna) in ga kasneje očistimo vseh energij, razen tistih, ki so njemu lastne. Po takem čiščenju se boste lažje uglasili z njim: začutili boste prave vibracije kamna in ugotovili njegov namen ter ali vaša energija vibrira skladno z energijo kristala. 

Sama sem nedavno spoznala: ''Ko kamen v tebi prebudi najgloblja čustva, veš, da je božansko prisotno povsod. Dotakne se te tako globoko, da narediš tudi tisto, česar si ne bi drznil niti v svojih najdrznejših sanjah.''

Ustvarjajo najboljše pogojeda vas podprejo v iskrenih namenih glede izboljšanja kakovosti vsakdana.

Kje in kako nosimo kristale?

Kristali učinkujejo zaradi svojih vibracij in močnega energetskega polja, ki ga ustvarijo. Lahko jih nosimo kot nakit,
lahko pa jih imamo kjerkoli pri sebi. Ni pomembno ali so na verižici, na usnju, v žepu ali celo v torbici. Nikakor tudi ni nujno da se dotikajo kože. Nosimo lahko eno vrsto kristala, lahko pa jih uporabljamo tudi več naenkrat. Kadar želimo istočasno odpraviti več vrst bolezni, si lahko naredimo kombinacijo različnih kristalov. UČINKI KRISTALOV SE NAMREČ MEDSEBOJNO DOPOLNJUJEJO IN POJAČAJO!

Kako so nastali kristali in mineralni kamni?

Kristali in mineralni kamni so bili ustvarjeni z združitvijo nebes in Zemlje ter krepijo svetlobo, svetlobne žarke in ljubezen. Družina meteoritov (tektiti) je bila posredovana iz vesolja, družina usedlin magmatskih, metamorfnih in sedimentnih oblik pa skozi geološko sestavo Zemlje. Beseda kristal izvira iz grških besed krystallos in kryos: led in ledeno mrzel. Na otip je namreč hladen in podoben iskrečemu se ledu, ujetemu v kamen.

Z nami so že od nastanka našega planeta. So Zemljin DNK, kemijski vtisk (imprint) evolucije, miniaturna skladišča, v katerih so shranjeni zapisi o razvoju Zemlje skozi milijone let, in imajo v sebi vtisnjen spomin o mogočnih silah, ki so jih oblikovale. Hranijo tudi spomine in znanje o duhovnem zdravljenju Zemlje ter starodavne modrosti.

Uporabljali so jih tudi v Atlantidi in Lemuriji

Atlantidi, Lemuriji in drugih starodavnih kulturah so že uporabljali kremenove konice in kristalne zdravilne postelje. Atlantida je znana po letečih strojih in drugih orodjih, ki jih je poganjala samo kristalna energija. Vendar je prav zloraba njihove neizmerne moči povzročila najprej vojno in nato potop obeh zgoraj omenjenih civilizacij. To je bila njihova doba zatona.

Uporaba kristalov v današnji dobi

Zaradi napak v preteklosti je bilo vse znanje o kristalih, njihovi moči in uporabi ter tehnologiji iz kristalov umaknjeno iz človeške zavesti. Vse dokler ne bomo svojih vibracij dvignili tako visoko, da nam bo moč nepomembna in bomo znali na prvo mesto postavil spoštovanje in ljubezen do slehernega bitja ter stvari v vsem stvarstvu, bodo vrata do njihovih skrivnosti ostala zaprta in kristali bodo za nas uganka.

Vendar pa je doba njihovega prebujenja nastopila zdaj. Ne za vsakogar, temveč le za tiste, ki so pripravljeni in poklicani. Kristali namreč potrpežljivo čakajo na našo pripravljenost, da z integriteto, globokim zavedanjem in resnico v svojem srcu z njimi znova navežemo stik, da nam bodo pomagali preseči stare vzorce in povečali našo dovzetnost za nova spoznanja.

Možnosti uporabe kristalov so skoraj neskončne. Uporabljajo se kot:

  • nakit
  • zdravilna orodja
  • talismani
  • mistična orodja
  • generatorji energije
  • okras v prostorih
  • za krepitev radijskih valov in so izboljševalci sporazumevanja
  • medicinski instrumenti in v vibracijski medicini
  • podpora v vsakdanjem življenju


Kristali so torej naši prijatelji, pomočniki, živa bitja, če se le uglasimo na njihovo frekvenco. Njihova frekvenca je veliko nižja od frekvence človeka, ki je v vsakdanjem življenju razpršen v nešteto smeri. Zato se moramo umiriti in postati zavestni.

Povezujejo nas z duhom našega planeta

Prek kristalov se uglasimo z Zemljo, Gajo, duhom našega planeta, ki ima enako vibracijo kot kristali. Vsi, ki imamo kristale, smo njihovi varuhi, in to je častna naloga. Gaja je neizmerno hvaležna prav vsakemu, ki se odloči podati na pot varovanja kristalov, saj s tem dvigujemo vibracijo planeta in sidramo zavest ljubezni med vsemi prebivalci.

Kristali posedujejo veliko moč, zato moramo z njimi ravnati z iskrenimi in čistimi nameni, z jasno in zavestno odločitvijo, ki temelji na ljubezni in sočutju. Pomagajo nam tudi pri sporazumevanju z angeli, saj delujejo kot prevodnik in zvočnik med nami in nebesi ter tako omogočajo, da svoje angele slišimo še jasneje. Njihova zdravilna moč nas lahko preseneti. Velikokrat slišim: ''Pa saj je samo kamen! Ne more biti živ.'' Vendar ni tako. V kristalih se pretakata velika moč in energija.

www.svetloba.si

Več

DELOVANJE KRISTALOV  V tej kategoriji ni izdelkov.